Accueil

The Fair Times

Een fictieve krant uit 2024 - The Fair Times – bericht over wat in Europa allemaal zoal verwezenlijkt zou kunnen zijn op het gebied van duurzame consumptie en productie.

De voorbeelden gaan van agro-ecologische landbouw en eerlijke aanvoerketens tot duurzaam aankoopbeleid en de ondersteuning van coöperaties.

De online krant is een initiatief van vijf Europese koepelorganisaties en is te lezen in heel wat Europese talen. De vaardigheden van krantenmaker hebben ze nog niet helemaal in de vingers, dat kan zeker beter.

Het belangrijkste is wel dat de krant licht werpt op wat nuttige hefbomen voor een duurzame toekomst zijn… en ons eraan herinnert dat er ook heel belangrijke Europese verkiezingen aankomen. (db)

Bron
The Fair Times

Overname van dit artikel toegelaten voor niet-commerciële en niet-gesubsidieerde organisaties met vermelding van auteur en bron, met weblink. Wij vernemen het graag | Commerciële en/of gesubsidieerde organisaties nemen voor publicatie contact op met info@pala.be

Tot het einde gelezen? En het artikel gewaardeerd?
Dan kan Pala misschien op uw steun rekenen: uw gift is welkom
op rekeningnummer BE66 5230 4091 1443 van Pala vzw – Leuven.
Of we verwelkomen u graag als vaste steungever - klik hier

Een goed artikel? Interessant nieuws? Neem een gratis abonnement op de Pala nieuwsbrief (maximaal 2 maal per maand), dan hoeft u geen enkel artikel te missen. Gebruik daarvoor het inschrijvingsformulierklik hier

Regio's: 

Lees ook