Accueil

11 POLITIEKE DWAASHEDEN - UITNODIGING boekvoorstelling


Voorstelling nieuwe boek van Dirk Barrez
op dinsdag 26 maart om 10.30 uur
Inkom € 8 incl. exemplaar van nieuwe boek


Kan u er niet bij zijn op 26 maart?
U kan het boek nu al bestellen. Klik hier

 

“Schokkend is dat, jullie politici wisten al sinds 1972 en zelfs vroeger dat het met de aarde de verkeerde kant uitging.”


De auteur presenteert 50 jaar schuldig verzuim van onze politici. Zolang al stapelen zij de dwaasheden op elkaar.

Dit is niet het meest plezierige boek om te schrijven. Maar het drong zich op. Want al die tijd is er geen effectieve klimaatpolitiek, ook geen energie-, mobiliteits- of migratiebeleid. Armoede is een blijver, de middenklasse krijgt het moeilijker. Slechte globalisering regeert. Ongestraft storten grootbanken ons in zware crisis. Fiscale oneerlijkheid en idiotie regeren. Publieke diensten presteren ondermaats. Toekomstkansen missen is regel, net als capituleren voor bureaucratie en traagheid ... De cultuur van stilstand heerst. Hun falen is nu zo ernstig dat de politiek een gevaar vormt voor samenleving, economie en planeet.

Dit kleine overzicht van grote dwaasheden maakt overduidelijk: onze politici kunnen het niet alleen. Als ze een leefbare democratie én toekomst willen, zullen de burgers voorbij antipolitiek en verkiezingen voortdurend moeten participeren aan de politiek.

Vragenronde | participatieronde

De auteur beantwoordt graag uw vragen.

Even graag leggen we vervolgens de aanwezigen deze vragen voor: welke rol zou Pala kunnen vervullen ten aanzien van de politieke dwaasheden die de toekomst van iedereen bedreigen? Welke suggesties heeft u voor Pala om de politieke stilstand in de transitie naar een duurzame economie en samenleving mee te doorbreken?

Na afloop wordt een drankje aangeboden.

Jan Rutgeerts
Voorzitter Pala vzw

De boekvoorstelling praktisch

Inkom € 8 inclusief een exemplaar van het nieuwe boek.
Schrijf het inkombedrag van € 8 over op Triodos-rekeningnummer BE66 5230 4091 1443 van Pala vzw met de mededeling '26 maart’.

Waar? In 'Het Goudblommeke in Papier', zaal Julien Vrebos, Cellebroerstraat 55, 1000 Brussel (600 meter van station Brussel-Centraal).

Wanneer? Dinsdag 26 maart om 10.30 uur (einde om 12.30 uur)

Inschrijven noodzakelijk - mail naar info@pala.be en vermeld uw naam, en eventueel die van nog andere personen die meekomen

BESTEL NU AL HET NIEUWE BOEK - verzending gratis voor Pala lezers

Kan u er niet bij zijn? U kan het boek 11 POLITIEKE DWAASHEDEN. 50 jaar schuldig verzuim van onze politici nu al bestellen zodat u het meteen bij verschijnen krijgt toegestuurd. Voor Pala lezers is de verzending volledig gratis.

Klik hier voor meer info en bestellen van het boek
11 POLITIEKE DWAASHEDEN

Boekinfo

Barrez Dirk, 11 POLITIEKE DWAASHEDEN. 50 jaar schuldig verzuim van onze politici, Pala.be, 2019, 84 p., € 8, ISBN 978 94 6388 065 7

Voordelig meer exemplaren kopen is ook mogelijk

Als u 10 exemplaren koopt, betaalt u slechts 59 euro, verzending inbegrepen.
Voor 20 exemplaren bedraagt de prijs slechts 89 euro, eveneens verzending inbegrepen.

Mail uw bestelling naar info@pala.be met vermelding van naam, adres en aantal boeken, of bel ze naar tel. +32 (0)486 36 09 68

Landen: 
Thema: 

Lees ook