Home

Boekenvoordeel – extra korting op 3 Pala boeken

We recupereerden enkele boekvoorraden. We verkiezen dat onze boeken gelezen worden, vandaar deze stevige kortingen voor 'Transitie', 'Voor de kost' en 'Coöperaties'. We hopen dat u er gebruik van maakt, voor uzelf, familie of vrienden. Verzending is steeds gratis.

Transitie. Onze welvaart van morgen, 2016, 160 p, nu €12 i.p.v. €19,95
We doorboren in ijltempo de grenzen van wat aarde, samenleving en democratie verdragen. Zitten we gevangen in het perfecte dilemma: ofwel sociaal rechtvaardig zijn en de planeet opblazen, of ecologisch duurzaam zijn met miljarden mensen in armoede? Neen dus, op voorwaarde dat we snel omschakelen naar een economie die welvaart voortbrengt op een sociaal én ecologisch duurzame wijze. Transitie is voor ieder die geeft om de toekomst.
Meer info en bestellen aan voordeelprijs

VOOR DE KOST. 40 mensen over hun job en echt werk, 2018, 176 p, nu €14 i.p.v. 22,99
Een economie in verandering betekent ook transitie in ons werk. 40 mensen vertellen over de uitdagingen voor hun job: sommige beroepen overleven, andere staan onder druk en voortdurend komen er nieuwe. Wat opvalt is hoe graag mensen werken … en bovenal dat ze meer greep wensen en willen meedenken over hoe dat werk beter kan. Een duurzame economie betrekt werknemers volop bij de aanpak van noodzakelijke veranderingen.
Meer info en bestellen aan voordeelprijs

Coöperaties. Hoe heroveren we de economie?, 2014, nu €10 i.p.v. 14,95
Het is bijna niet te geloven wat coöperaties allemaal klaarspelen in landen als Zwitserland, Canada of Spanje.
Meer info en bestellen aan voordeelprijs

We behouden ook de reeds heel voordelige prijzen voor volgende boeken, telkens ook is de verzending inbegrepen in de prijs.

van Verontwaardiging naar Verandering, 2011, 72 p, €6
Hoe is onze wereld eraan toe? Waar moet het naartoe? Hoe geraken we daar?
11 politieke dwaasheden. 50 jaar schuldig verzuim van onze politici, 2019, 84 p, €8
Dit kleine overzicht van groot falen bewijst: onze politici kunnen het niet alleen. Burgers moeten voortdurend participeren aan de politiek. Ter inspiratie aangevuld met voorstellen voor een menselijke samenleving.

Lees ook