Home

Boekpakketten 11 politieke dwaasheden

Heeft u 11 politieke dwaasheden. 50 jaar schuldig verzuim van onze politici gewaardeerd? Vindt u ook dat het politieke falen meer dan ernstig is? Dat politici het niet alleen aankunnen? Help dan dit boek te verspreiden. Naast website en boekhandel zijn Pala lezers daarvoor heel belangrijk. Het kan al met een pakket van 5 exemplaren.

  5 exemplaren = 32 euro i.p.v. 40 – verzending inbegrepen
10 exemplaren = 59 euro i.p.v. 80 – verzending inbegrepen
20 exemplaren = 89 euro i.p.v. 160 – verzending inbegrepen

We rekenen op elk van u om ervoor te zorgen dat niemand kan zeggen “Dit wist ik niet” en, vooral, dat we allen in gang schieten voor een leefbare wereld.

Mail uw bestelling naar info@pala.be
met vermelding van naam, adres en aantal boeken
of bel ze naar tel. +32 (0)486 36 09 68

We verwelkomen ook verspreiding of overname van de korte Pala artikels op basis van het boek '11 politieke dwaasheden'. Klik hier voor een overzicht van die artikels en een korte praktische toelichting.

Lees ook

11 POLITIEKE DWAASHEDEN

Tot voorbij de verkiezingen verschijnt een artikelreeks op basis van het boek '11 politieke dwaasheden'. Omdat het belangrijk is wie we kiezen. En omdat burgers na de verkiezingsdag hun politici niet mogen loslaten als ze hun toekomst willen herwinnen.

Groei en bnp obsessies in coronatijd

De obsessie met groei springt opnieuw in het oog in de berichtgeving over de gevolgen van de coronacrisis. Samenlevingen zouden te maken krijgen met iets als ‘negatieve groei’ van hun economie.

Staat wie zoiets schrijft of uitspreekt er niet bij stil dat groei nooit negatief kan zijn? Groei betekent groter worden, toename.

In het omgekeerde geval is het afname, achteruitgang of krimp, zoals watervoorraden die afnemen, krimpend bosareaal of achteruitgang van de mentale gezondheid… en dus ook economische krimp of achteruitgang.