Home

Apache

Publicatiedatum: 
woensdag 23 oktober 2019


Scrol verder om de
Apache CoopWijzer
gratis te bestellen

Apache - een uitgave van De Werktitel cvba - bericht over de meest belangrijke thema’s, en concentreert zich daar volledig op. Maar financieel is het lastig om rond te komen.

Enige reden om coöperant te worden
is dat men Apache noodzakelijk vindt

Onafhankelijke media zoals de nieuwswebsite Apache zijn meer dan ooit noodzakelijk. Jammer genoeg is deze nieuwssite financieel uiterst verlieslatend. Nieuw gekochte aandelen verliezen meteen vrijwel alle waarde.

De enige doorslaggevende reden om coöperant te worden is dat men Apache journalistiek noodzakelijk vindt en bereid is het risico van de kleine levensvatbaarheid – en dus van verlies van de inbreng - te dragen.

De vlotte constructieve dialoog van CoopWijzer met Apache leerde alvast dat de jongste 12 maanden het aantal leden met een maandabonnement – cruciaal voor de inkomsten – is aangegroeid met ongeveer 30 procent. Op voorwaarde dat Apache die trend weet vol te houden - en tegelijk ook voldoende nieuw kapitaal kan aantrekken - is het mogelijk dat in 2021 inkomsten en uitgaven vrijwel in evenwicht zouden zijn. Financieel zal dit medium het bijna zeker nooit makkelijk hebben.

De CoopWijzer over Apache met alle informatie - sociaal, ecologisch, democratisch, economisch-financieel, risico’s en beoordeling - is hieronder gratis te bestellen. U ontvangt die onmiddellijk per mail.

Raadpleeg hier de andere Coopwijzer rapporten